Persoană moartă într-un grav accident rutier. Scene terifiante

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. O persoană a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită frontal.

O persoană a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită frontal, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 1B, în localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat într-o depăşire şi care ulterior a luat foc, în accident mai fiind implicate un autotren şi o autoutilitară, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că în timp ce se afla în depăşirea unui TIR, şoferul unui autoturism ce se deplasa dinspre Buzău către Ploieşti a intrat în coliziune cu o maşină ce circula regulamentar din sens opus, în urma impactului fiind avariate şi autotrenul, precum şi o autoutilitară. Autovehiculul al cărui conducător auto a provocat accidentul a luat foc în urma coliziunii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Conform acestuia, pe lângă şoferul maşinii care circula regulamentar şi care a decedat, alte două persoane au fost rănite.

Vezi și: Karl Lagerfeld, designerul Chanel, a murit. Doliu în lumea modei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel