Perdele forestiere pe autostrăzile A2 şi A4. Ioan Deneş, anunţ

Autostrada
Autostrada

Ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş, a anunţat un proiect prin care se intenţionează înfiinţarea de perdele forestiere de-a lungul autostrăzilor A2 şi A4.

Acesta a fost unul dintre subiectele analizate miercuri de ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş, împreună cu autorităţile locale din judeţul Constanţa. Cei prezenţi au discutat aspecte privind investiţiile MAP care se vor derula în anul 2019 pe raza judeţului Constanţa, acestea referindu-se la înfiinţarea perdelelor forestiere pe autostrăzile A2 şi A4, realizarea de drumuri forestiere, proiectul finanţat prin POIM - 'Reducerea eroziunii costiere (2014-2020)', precum şi aspecte privind situaţia de eroziune accelerată a falezei pe raza localităţii Costineşti. 

Ministrul Ioan Deneş a cerut factorilor responsabili stabilirea unor termene clare atât, în ceea ce priveşte începerea plantării perdelelor forestiere pe terenurile expropriate în baza hotărârilor de guvern aprobate în toamna anului trecut, precum şi în ceea ce priveşte demararea lucrărilor de refacere a stăvilarelor Edighiol şi Periboina, a falezei din Constanta în zona Cazinoului şi a extinderii plajelor în Mamaia, Eforie şi în zona Mangalia. 

Vezi şi: Descoperire pe o plajă din Texas: mesaj din mileniul trecut

Pedepse mai aspre. Hotărârea guvernului austriac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel