Percheziții la Spitalul Ilfov într-un dosar de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual

Spital foto ilustrativ
Spital foto ilustrativ

Polițiștii Capitalei și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au efectuat, miercuri, mai multe percheziții la un spital din București într-un dosar de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual. Potrivit unor surse, este vorba despre Spitalul Județean Ilfov.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că au avut loc mai multe percheziții la Spitalul Județean Ilfov, fiind vizate decontări ilegale de intreruperi de sarcină. În cauză sunt cercetate fapte de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual.


Potrivit Poliției Capitalei, cercetările au început în urmă cu două luni, atunci când polițiștii „s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că angajați ai spitalului ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienți, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurare de sănătate, sumele de bani fiind însușite de persoanele bănuite".


Persoanele implicate vor fi aduse la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.


Cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și de Serviciul de Investigații Criminale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel