Percheziții la hoții de autoturisme. Pistoale, descoperite în locuințele suspecților

Foto: IPJ Constanta
Foto: IPJ Constanta

Polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța au efectuat percheziții domiciliare la hoții de autoturisme. În urma descinderilor au fost reținuți 5 bărbați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind furtul unui autovehicul din data de 22 iunie 2019, de pe raza municipiului Constanța, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat șapte percheziții domiciliare pe raza județului Brăila.

Ce au descoperit polițiștii la percheziții

În urma desfășurării activităților procedurale au fost identificate și ridicate două chei de autoturism, două pistoale de tip air-soft, un dispozitiv de bruiaj al undelor radio utilizat de sistemele de închidere centralizate auto, dar și două cărți de identitate și un permis de conducere, despre care existau suspiciuni că ar fi fost contrafăcute.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, despre care existau indicii că ar fi fost folosit în activitatea infracțională. Din cercetări a reieșit faptul că doi bărbați, de 40, respectiv 43 de ani sunt suspectați pentru săvârșirea altor două infracțiuni de tentativă la furt calificat, săvârșite în noaptea de 16/17 iulie 2019 pe raza județului Tulcea.

Vor ajunge în fața instanței 

Totodată, bărbatul de 40 de ani, împreună cu un altul, de 37 de ani sunt suspectați că ar fi sustras un autoturism, în noaptea de 16/17 august 2019, de pe raza județului Tulcea.

Ulterior, cei doi ar fi folosit autovehiculul în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat. În urma descinderilor au fost reținuți, pentru 24 de ore, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 43 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel