Percheziţii: Înşelăciuni în domeniul bancar

Miercuri, poliţiştii din Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune, în domeniul bancar, cu un prejudiciu de 200.000 de lei.

"În această dimineaţă, peste 40 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice și de la acțiuni speciale cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu. Sunt vizate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune", precizează IPJ Buzău.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2016 – 2017, 32 de persoane au solicitat şi obţinut credite de la o instituţie bancară, prin întocmirea în fals şi utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate, conform sursei citate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 200.000 de lei.

[citeste si]

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Sărat, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel