Percheziții evaziune fiscală. Polițiștii pun în executare mandate

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii efectuează percheziții într-un dosar de evaziune fiscală.

Poliţiştii din Alba efectuează, marţi, trei percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la circa un milion de lei.

Una dintre percheziţii este efectuată la locuinţa a două persoane din Sebeş, bănuite de evaziune fiscală, alta la sediul societăţii administrată de acestea şi, de asemenea, la un punct de lucru aparţinând aceleiaşi firme, care are ca principal obiect de activitate servicii de transport.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 - 2015, cei doi administratori ai societăţii ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de piese auto. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 980.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Alba.

Poliţiştii vor pune în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse la sediul IPJ Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Vezi și: Percheziții domiciliare pentru evaziune fiscală. Stare de alertă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel