Percheziţii DNA la sediul Poliției

Procurorii DNA efectuează, luni, percheziţii la Poliţia Municipiului Timişoara şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. 

Potrivit surselor, se fac cercetări cu privire la suspiciuni de comitere a infracţiunilor de luare şi dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat.

DNA a anunţat luni că procurorii efectuează percheziţii în 13 locaţii situate în judeţul Timiş, dintre care două sunt sediile unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în 2015.

'Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în anul 2015. În cursul zilei de 1 februarie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 13 locaţii, situate în judeţul Timiş, dintre care două sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat al DNA transmis luni Agerpres.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, Direcţiei Generale Anticorupţie şi din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel