Percheziţii de amploare. Care a fost captura poliţiştilor

Percheziții
Percheziții

Poliţiştii din Călăraşi au ridicat, în urma a 66 de percheziţii domiciliare, efectuate în Călăraşi, Dolj, Galați, Maramureș și Constanța, aproximativ 400.000 de țigarete și peste 60.000 lei.

La data de 28 iunie a.c., poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi și ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R., au efectuat 66 de percheziţii domiciliare, în Călăraşi, Dolj, Galați, Maramureș și Constanța, la locuințele mai multor persoane bănuite de  colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

În urma activităţilor desfăşurate au fost ridicate sume de bani, respectiv 62.590 lei şi 6.370 euro, aproximativ 400.000 țigarete, 5,45 kg de tutun și 674 litri de alcool, transmite IPJ Călăraşi.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași. La acțiune au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Ialomița și Maramureș.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele cinci persoane.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând să fie prezentate  Judecătoriei Călărași, cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel