Alexandru Cumpănașu: Procurorul general Bogdan Licu, uluit și extrem de supărat! Lucruri de importanță vitală, ASCUNSE

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a făcut noi declarații legate de perchezițiile făcute la Caracal, înainte ca Alexandra să fie găsită.

"Percheziţiile au fost făcute fără mandat. Aceste două percheziţii nu figurează nicăieri în niciun raport al Ministerului de Interne sau al Parchetului General. Dar noutatea pe care pot să o dau este că, în urma discuţiei de acum cu vărul meu, sunt două adrese, nu una, în Caracal, unde s-au făcut aceste percheziţii, unde s-a intrat să se vadă dacă este Alexandra. Eu ştiam de una singură, pe strada Decebal.

Cele două locaţii unde s-au dus vărul meu şi un poliţist se află în proximitatea casei lui Dincă. Una dintre ele este chiar în spatele casei. Vărul meu a fost la 50 de metri de Alexandra şi nu a putut să o salveze pentru că omul nu a ştiut unde să meargă şi a mers cu poliţistul unde a fost trimis", a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

"Asta este dubioșenia dubioșeniei"

"Aceste percheziţii nu se regăsesc nicăieri. Asta este dubioșenia dubioșeniei. Este ceva foarte dubios la mijloc. Cineva a dat informaţiile, cum au ajuns acolo şi de ce aceste două adrese din jurul casei lui Dincă? De ce casa lui Dincă nu a fost percheziţionată?", a mai spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

"Domnul procuror general, Bogdan Licu, a rămas uluit"

"Domnul procuror general, Bogdan Licu, a rămas uluit. Din hârtiile pe care le-a văzut nu reieşea că ar fi fost alte două percheziţii realizate înainte de cele trei dintr-o comună de lângă Caracal. Şi i-am comunicat că am această informaţie de la vărul meu care s-a deplasat în persoană cu polițistul la cele două adrese, fără ca vărul meu să poată să îmi confirme de unde avea poliţistul acele informaţii. Domnul procuror a dispus, la rugămintea mea, reaudierea cadastristului, cel care se afla pe cartea de vizită din casa lui Dincă, unde Alexandra a găsit-o, şi reaudierea tuturor poliţiştilor şi procurorilor. Domnul procuror era extrem de supărat că au fost ascunse aceste lucruri care sunt de o importanţă vitală. Oamenii aceştia au fost la un pas de a o salva pe Alexandra. Trebuie aflat adevărul, cine i-a trimis acolo şi cine a luat decizia să nu se ducă la adresa unde era Alexandra", a mai declarat Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel