Percheziții Prahova și Ilfov la spărgătorii care s-au inspirat din filme

Percheziții
Percheziții

La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 5 percheziții, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. 7 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. 

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 5 percheziții, în județele Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri.

Spargeri ca în filme

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Brașov și Buzău. 7 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel