Percheziții în Prahova. ȘANTAJ şi CĂMĂTĂRIE

Miercuri dimineaţă, polițiștii din Prahova, cu sprijinul celor de la Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de șantaj și cămătărie.

"La data de  26 iulie a.c., poliţişti de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de șantaj și cămătărie. Două descinderi au loc în municipiul Ploiești, iar alte trei în orașul Plopeni, din judeţul Prahova", anunţă IPJ Prahova.

La activităţi participă şi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Din cercetări a reieşit că, în cursul acestui an, persoanele în cauză ar fi împrumutat bani cu dobândă părților vătămate, pentru recuperarea acestora făcând uz de amenințări cu acte de violență.

Poliţiştii vor aduce zece persoane la sediu pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Perchezițiile sunt desfășurate cu suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La acțiune participă și jandarmi. 

Amintim că, tot miercuri, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează peste 100 de percheziții la cadre didactice, studenți și la alte persoane din cadrul unor instituții de învățământ, care ar fi implicate în promovări fraduloase de examene.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel