Percheziții în patru județe şi Bucureşti. 40 de descinderi

Percheziții
Percheziții

Poliţişti din Capitală efectuează miercuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, 43 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi pe raza judeţelor Ilfov, Buzău, Dâmboviţa şi Cluj, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete şi articole pirotehnice, fiind puse în aplicare 42 de mandate de aducere, a informat DGPMB.

Potrivit unui comunicat de presă al DGPMB, din datele şi probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2013 - 2017, ar fi comercializat ţigarete şi articole pirotehnice provenite din contrabandă.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalităţii Economice ale Sectoarelor 1 - 6, din cadrul Secţiilor 6 - 9 Poliţie, Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 2 şi al Serviciului Acţiuni Speciale, precum şi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel