Urmărește emisiunea live


Percheziție la un spărgător la mașini. Ce au descoperit polițiștii

poliotistii au arestat doi spargatori de locuinte
poliotistii au arestat doi spargatori de locuinte

Polițiștii din Tecuci au prins un spărgător de mașini care opera într-un mod aparte, și doar într-o anumită perioadă a zilei.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Tecuci au efectuat două percheziţii domiciliare pentru a descoperi bunurile pe care le-a furat un spărgător de mașini de 26 de ani. Pentru recuperarea obiectelor furate, oamenii legii au mers pe fir și au găsit chiar și "clientul" tânărului hoț. "În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul bărbatului şi al altei persoane care ar fi achiziţionat unele dintre bunurile sustrase de acesta, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30 %", susțin autoritățile.

Ce au găsit polițiștii la percheziții

”În urma cercetărilor, a reieşit că acesta, în perioada februarie–aprilie 2018, pe timp de noapte, prin spargerea sau demontarea geamurilor laterale ale unor autovehicule, a sustras bunuri din interiorul acestora ( mai multe CD- playere, staţii emisie-recepţie, truse de scule auto), prejudiciul aproximativ ridicându-se la suma de 10.000 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, potrivit adevarul.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel