EXCLUSIV  Pensii speciale - cazul Lazăr. Ponta: Dacă mâine propune PSD, votăm!

Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, luni, într-un interviu acordat DCNews, a vorbit și despre pensiile speciale. Totodată, a spus ce propunere din partea PSD ar avea și mâine votul Pro România.

Luni, 22 aprilie, în studioul DCNews, Victor Ponta a declarat: „Sunt două categorii. Una politică, cei din Parlament. Aici, sincer, nu cred că PSD se va atinge de ele. Ceilalți au propus chestia asta. Și a doua: magistrații. Am colegi care au terminat facultatea cu mine, în 1995, la anul ies la pensie.”

„Nu mi se pare normal ca pensiile să mai fie indexate procentual. (...) Eu cred că trebuie să stabilești un plafon de 4.000 sau 5.000 lei, de unde crești pensii. Celelalte nu le mai mărești. În al doilea rând, pentru că nu poți să tai pensii, dar poți să impozitezi... eu cred că trebuie să ajungem din nou la impozitare diferențiată”, a spus Victor Ponta.

VEZI ȘI: Victor Ponta, către Chirieac: Sunteți primul care mă întreabă. Am fost șocat. Eu cred că se va întâmpla și în România

Totodată, acesta a declarat: „Dacă mâine vine PSD cu o propunere prin care pensiile, ca cea a domnului Lazăr, să fie impozitate cu 50 la sută, anunț că noi, cei de la Pro România, votăm. Dar nu vine. Totul e propagandă".

Victor Ponta, interviu DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel