Pensii și salarii, după căderea Guvernului. Marius Budăi: Sunt tăieri! Apare și o teorie

Marius Budăi, ministrul Muncii, a făcut declaraţii după ce Klaus Iohannis a anunţat că nu se vor tăia pensiile şi salariile, după instalarea noului Guvern. Ce spune ministrul despre majorările promise în 2020.

"De ce nu ne spun colegii care îşi doresc să vină la Guvernare dacă vor continua cu implementarea Legii salarizării, dacă le vor majora salariile profesorilor, nu ne spun dacă la 1 septembrie 2022 se va majora valoarea punctului de pensie. Dacă nu ne spun aceste lucruri, suntem îndreptăţiţi să spunem că sunt tăieri. Mai ales că apare acea teorie a impozitării progresive, fără să ni se spună de la ce prag, cu ce plafon, cu ce procent", a declarat Marius Budăi la România TV.

"Austeritatea este în mâinile lor"

"În momentul în care nu te dezici de măsurile de austeritate, despre tot ce se spune despre bugetari, că trebuie să dăm afară 300-400.000... În momentul în care nu te dezici de faptul că se spune că nu trebuie să mai implementăm Start-up Nation, unde tinerii sunt încurajaţi să îşi facă rostul lor aici în ţară... Dacă nu te dezici şi te uiţi în structura PNL-ului care este mai mult de jumătate PDL, eu cred că austeritatea este în mâinile lor", a mai spus ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel