Pensii mărite, lămuriri. Ministrul Budăi, anunț: Se întâmplă chiar acum

Marius Budăi a anunțat ce se va întâmpla cu pensiile în perioada următoare.

Marius Budăi a răspuns, luni, prin intermediul Antena 3, celor din opoziție care au declarat că nu sunt bani pentru alocații și pensii. 

"Avem toți banii bugetați. Avem banii și pentru măririle de pensii care se întâmplă chiar acum, în zilele acestea, la sfârșitul recalculării pe grupele I și II de muncă, dar avem banii și pentru toate alocațiile pentru tot anul și pentru majorarea punctului de pensie de la 1 septembire de la 1100 de lei la 1265 de lei", a declart Budăi.

Citește și: Tragedie în lumea muzicii. Un renumit rapper a fost împușcat

Cine sunt cei care vor lua pensii majorate

Ministrul Muncii a explicat și cine sunt cei care vor beneficia de aceste majorări salariale. "Noi am început de astăzi să achităm pensiile aferente lunii aprilie, până în data de 15 vom închide această acțiune, prima din luna aceasta. În această lege se încadrează oamenii care au ieșit la pensie și au lucrat în grupele I și II de muncă, au avut stagii de cotizare acolo, dar la momentul ieșirii la pensie, deoarece au ieșit pe anumite legi sectoriale nu au beneficiat de punctajului aferent stadiului de cotizare din grupele de muncă", a maia declarat Marius Budăi.

Citește și: Sora lui Mircea Badea, angajată la Cotroceni. A fost parte din evenimentul despre care a vorbit toată România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel