Pele, mesaj pe Twitter din spital

Legendarul fotbalist brazilian Pele, internat în spital miercuri la Paris din cauza unei infecţii urinare, a scris pe contul său de Twitter că se simte mult mai bine. 

Mă simt mult mai bine. Antibioticele îşi fac efectul şi analizele sunt bune', a informat Pele. Brazilianul în vârstă de 78 de ani a fost internat într-un spital de la periferia Parisului la o zi după întâlnirea sa în capitala Franţei cu internaţionalul francez Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).

'Totul este sub control. El se simte din ce în ce mai bine, dar nu cunoaştem încă data ieşirii sale din spital', a afirmat vineri dimineaţa, într-un comunicat, consilierul său, care l-a însoţit pe Pele la Paris pentru întâlnirea cu Mbappe, organizată de un sponsor comun, producătorul de ceasuri Hublot.

Sănătatea şubredă a celui supranumit 'O Rei' (Regele), singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970), este un subiect de îngrijorare în mod constant. Întâlnirea cu Mbappe trebuia să aibă loc iniţial în luna noiembrie, dar a fost anulată din motive de sănătate, întrucât brazilianul nu era în 'condiţii optime pentru a călători'. El a apărut de mai multe ori în cursul anului trecut în scaun rulant, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel