PE, ironie la adresa românilor ortodocşi. Mircea Badea, reacţie

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea reacţionează după ce pe o pagină de Facebook care aparţine Parlamentului European - Biroul de Informare în România a apărut o postare ironică la adresa mesajelor pe care şi le adresează românii de sărbători. 

Pe pagina Parlamentului European, Biroul de Informare în România, există un mesaj ironic adresat românilor, cu ocazia Paștelui ortodox. Este ştiut faptul că mare parte dintre mesajele pe care şi le transmit românii de Paşte sau de Crăciun încep cu expresia "fie ca...". Ei bine, Parlamentului European - Biroul de Informare în România, a ţinut să se agaţe de acest lucru pentru a transmite un îndemn la vot.

"Fie ca... toți românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai!". a transmis Parlamentului European, Biroul de Informare în România pe pagina de Facebook.  Mircea Badea a taxat mesajul cu pricina. "Dacă cu un prilej religios lansezi îndemnuri la vot, mi se pare cel puțin impropriu, dacă nu stupid", a comentat Mircea Badea în direct la Antena 3. 

La rândul său, Virgil Guran, PNL, a declarat în cadrul aceleiaşi emisiuni: "Avem probleme, ne batem printre partide, dar consider că, totuși, specificul nostru național, tradițiile nu sunt negociabile și nu-și poate permite nimeni să ne jignească sau să considere că tradițiile noastre, modul nostru de adresare nu este adecvat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel