Pe cine a chemat Iohannis la Cotroceni: Studenta de la Jurnalism care nu vrea să apară în presă

Vineri, Klaus Iohannis a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile, printre aceștia fiind și Ema Ștefania Stoica, o studentă la Jurnalism.

VEZI ȘI: Dezvăluiri de la Cotroceni! Reprezentanții "străzii" spun ce au vorbit cu Iohannis

Pentru că dialogul s-a desfășurat în spatele ușilor închise, la Palatul Cotroceni, am considerat necesar că românii au dreptul să știe ce s-a discutat acolo. Din acest motiv, am contactat-o pe Ema Ștefania Stoica, studentă la Jurnalism, pentru a o ruga să ne relateze cum au decurs consultările cu președintele Klaus Iohannis. Din păcate, nu am reușit să obținem un punct de vedere de la ea pentru că nu vrea să apară în presă. A menționat că orice om de pe stradă o va întreba îi va răspunde, dar nu va vorbi cu jurnaliștii.

Toți ceilalți tineri care au mers la consultările cu Klaus Iohannis au dat declarații, au transmis comunicate de presă sau au scris câteva rânduri pe Facebook despre ce s-a întâmplat la Palatul Cotroceni. În schimb, Ema Ștefania Stoica nu; cel puțin până la acest moment.

Nu era vorba să apară în presă pentru a cânta sau pentru a face o emisiune, ci doar să transmită mesajul discuțiilor cu președintele, astfel încât toți oamenii să știe ce s-a întâmplat vineri. Este nedrept că această tânără - ajunsă nu se știe cum la consultările de la Palatul Cotroceni - refuză să le vorbească oamenilor din întreaga țară, prin intermediul presei, ci alege să le vorbească doar celor din Piața Universității.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel