EXCLUSIV  PD-L ÎNCĂ trăiește! A furat startul campaniei: Nimic nu te atinge sub umbrela lui Băsescu - Fotografia zilei

Umbrela PD-L
Umbrela PD-L

Brichete, pilote, umbrele, pungi cu mălai şi făină, pui congelaţi, sticle de bere şi chiar peşte proaspăt. Nu, nu vorbim despre oferta vreunui magazin din Piaţa Obor ci de "materialele electorale" pe care le distribuiau cu generozitate candidaţii şi partidele care-i reprezentau în alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale. 

Asta pe vremea când încă se putea face aşa ceva, fiindcă actuala legislaţie electorală condamnă la austeritate. Nu mai pot fi oferite decât pliante, ziare electorale şi cel mult calendare, adică lucruri pe care nu le poţi folosi prea mult timp.

Încă o dovadă că pe vremea PD-L-ului şi a lui Traian Băsescu lucrurile se făceau aşa cum trebuie iar lumea avea ceva de câştigat de pe urma campaniilor electorale este faptul că, iată, şi în zilele noastre, gecile şi umbrelele cu Băsescu şi PD-L încă mai protejează de intemperii pe unii nostalgici. Că s-a mai rupt o spiţă la umbrelă, na, orice om şi lucru de pe lumea asta îmbătrâneşte dar important e că spiritul pedelist merge mai departe. Parcă nici nu mai contează că pe vremea aceea salariile erau tăiate cu 25%. Atunci când te afli sub umbrela prezidenţială a lui Băsescu, nimic nu te poate atinge. 

FOTO: DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel