PDL a aprobat ALIANȚA cu PNL. Vasile Blaga: "Vrem să colaborăm pe termen lung, nu doar pentru PREZIDENȚIALE"

Partidul Democrat Liberal a aprobat, miercuri, alianța cu Partidul Național Liberal. 

Biroul Permanent Național al PDL s-a reunit miercuri. A votat alianța cu PNL. Este programată și o întâlnire, la ora 17:00, cu conducerea PNL pentru unificarea dreptei. Președintele PDL, Vasile Blaga, a anunțat, marți, că obiectivul discuțiilor pe termen scurt este acela al unei alianțe politice dacă este posibil.

VEZI și: Partidele cheie în alianța de dreapta. Vasile Blaga, despre PMP

Vasile Blaga a declarat că noua alianță ar fi o alternativă care să aibă în vedere respectarea statului de drept, a justiției și a cetățeanului. 

"Dorim să colaborăm pe termen scurt, mediu și lung. Deci nu vom avea în vedere doar alegerile prezidențiale", a spus Vasile Blaga. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Președintele PDL a adăugat că vor ca, în timp, să creeze un singur mare partid de dreapta. Cât despre candidatul alianței pentru prezidențiale, Vasile Blaga a spus că acum PDL are un candidat, Cătălin Predoiu, însă urmează să aibă discuții și cu PNL și, în baza unor criterii, vor alege un candidat pentru prezidențiale. "Sigur, m-aș bucura să fie candidatul PDL, Cătălin Predoiu", a adăugat Vasile Blaga. 

Președintele PDL a mai declarat că "în momentul acesta doar PDL vorbește cu PNL. Ceilalți, vom vedea ce vor face pe parcurs". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel