Paza în școlile din Sectorul 4, asigurată și cu ajutorul Poliției Locale

curtea-scolii
curtea-scolii

Pază în şcolile din Sectorul 4 va fi asigurată cu ajutorul Poliţiei locale a Municipiului Bucureşti.

"Autoritatea Locală asigura părinţii că Primăria Sectorului 4, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Naţională depun toate eforturile pentru că gradul de siguranţă al elevilor să rămână la acelaşi standard ridicat că şi până acum. Prin urmare, împreună cu Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti vom suplimenta numărul agenţilor de pază, astfel încât în cel mai scurt timp, să putem asigura zilnic, în intervalul orar 07.00 - 20.00 prezenţa a cel puţin unui poliţist local în incită fiecărei unităţi şcolare. Menţionăm faptul că obligaţia de a asigura siguranţă elevilor în şcoli este, potrivit legii, a Ministerului Educaţiei Naţionale şi că societăţile private de pază ale căror contracte au ajuns la termen nu au avut niciodată obligaţia contractuală de a asigura pază persoanelor, ci doar a clădirilor unităţilor de învăţământ şi a obiectelor de inventar", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Primăria Sectorului 4 a montat camere de supraveghere și sisteme anti-efracție în toate clădirile unităților de învățământ.

În plus, au fost arondate patrule pedestre și auto în vecinătatea tuturor unităților de învățământ. Mai exact, 10 mașini de intervenție rapidă sunt dispuse să acționeze într-un interval de cinci minute în orice locație a unităților de învățământ din Sectorul 4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel