Pavel, gazdă bună. Ivanisevic, printre invitații de top

Spectatorii de la Sports Festival vor avea parte de nenumărate surprize.

 

Nume mari ale tenisului mondial, precum fostul jucător croat Goran Ivanisevic, gemenii americani Bob şi Mike Bryan, au confirmat participarea la turneul demonstrativ de tenis din sala polivalentă din Cluj, potrivit unui comunicat Agerpres. La Sports Festival vor fi şi Andrei Pavel, Florin Mergea şi Adrian Ungur. 
Fraţii Bryan formează cea mai bună pereche din istoria tenisului de dublu masculin, lideri mondiali la dublu timp de 10 ani, cu 116 titluri ATP în palmares şi 6 Grand Slam. Ivanisevic a câștigat la Wimbledon, în 2001, şi alte 22 de trofee. 
Pavel va juca la simplu cu Ivanisevic, iar la dublu vor avea loc meciurile Pavel/Ungur - Ivanisevic/Bryan şi Bob Bryan/Mike Bryan - Pavel/Mergea.


[citeste si]

Nimic fără fotbal

Bilete pentru demonstrativul de tenis din 15 iunie s-au pus în vânzare pe www.sportsfestival.com, www.entertix.ro, www.bilete.ro. Un număr de 1.500 de bilete va fi disponibil în regim de early bird, cu preţuri de 35 lei, 50 lei, 120 de lei. 
Tot în cadrul Sports Festival va avea loc şi confruntarea dintre legendele fotbalului, un meci demonstrativ între Generaţia de Aur şi Barcelona Legends, pe 16 iunie, pe Cluj Arena, la care s-au vândut deja 9.000 de bilete. 
Sports Festival, care va avea loc în perioada 14-17 iunie, oferă publicului posibilitatea de a experimenta sportul alături de campioni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel