Paula Seling, secret dietă: Un fel de protest personal

Paula Seling dezvăluie care este secretul siluetei ei de invidiat în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Așadar, îndrăgita cântăreață Paula Seling dezvăluie care este secretul siluetei ei de invidiat în cadrul emisiunii "Dincolo de aparențe" de la Antena Stars, unde vorbește pe larg despre stilul ei de viață și despre familia ei.

Artista susține că a învățat, de-a lungul vremii, anumite reguli, asta pentru că, spunea ea, moștenirea genetică nu a ajutat-o și are un metabolism tare lent.

Pot să trăiesc și cu nimic

"Eu pot să trăiesc și cu nimic. Am zile în care nu mănânc și nu pățesc nimic. Pur și simplu trăiesc cu aer", spune Paula Seling.

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală. "Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum", recunoaște Paula Seling.

[citeste si]  

Despre dieta ei și a soțului său, despre experiențele personale și profesionale, Paula Seling vorbește pe larg în cadrul emisiunii "Dincolo de aparențe", difuzată duminică de la ora 13.00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel