Paula Seling, proiect inedit! O găsiți duminică în Cișmigiu!

Paula Seling, una dintre cele mai bune voci feminine din România, este o artistă complexă, cu un palmares de invidiat, dar și cu o deschidere artistică, cum rar întâlnim la cântăreții noștri. Ea va face parte dintr-un proiect inedit! 

Paula va face echipă cu Cazanoi Brothers Orchestra, alaturi de care va cânta reinterpretări ale unor teme celebre din muzica tradițional românească, reorchestrate de cei doi frați Cazanoi. Spectacolul va avea loc duminică, 1 iulie, de la ora 19.00, în Cișmigiu, în cadrul celei de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu". Acesta ne propune o transpunere într-o lume ancestrală, plină de esență și lumină, cu creații originale ce poartă amprenta folclorică a zonei Maramureșului, dar și piese din repertoriul Mariei Tănase, cântate într-o formă cum nu s-a mai ascultat, până acum.

 "E un proiect dinamic, sensibil, complex, și îndrăznim să credem că am trecut spre punctul de aur al intersecției dintre tradițional și jazzistic. Alături de Cazanoi Brothers Orchestra, mi-am dorit să aducem, în atenția publicului, reinterpretări ale unor teme din muzica tradițional românească, cu o reorchestrație excelentă din partea celor doi frați Cazanoi, în așa fel încât să se potrivească nuanțelor vocii mele", a spus Paula Seling. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel