EXCLUSIV  Paula Seling: ”E contraindicat să ții diete”. Perioadele periculoase

Paula Seling
Paula Seling

Paula Seling a vorbit la DCNews despre problema de sănătate cu care se confruntă și a mărturisit de ce sunt contraindicate dietele pentru cântăreți.

Întrebată la DCNews cum s-a pregătit pentru a fi în formă la Cerbul de Aur, Paula Seling a mărturisit că nu a ținut deloc diete pentru că sunt contraindicate în perioadele de cântat, însă a mers foarte des la înot, lucru pe care, de altfel, îl face în mod obișnuit din cauza spondilozei cervicală, o problemă de sănătate a artistei.

În ziua spectacolului am făcut 10 bazine. Mă simt foarte bine când înot pentru că am o mică problemă, ținută sub control, zona cervicală. În anii de studiu am stat foarte mult la pian și consider că de acolo mi se trage. Înotând, mă simt foarte bine. 

E contraindicat să ții diete în perioadele în care ai de cântat. Sunt niște mici dezechilibre care îți afectează în mod direct vocea. Spre exemplu, dacă ții diete și nu mai ai calciu, ai niște contracturi musculare ce te împiedică să dai randament maxim. Stresul imediat se simte în lipsa de magneziu, se consumă magneziu. Eu consum magneziu și trebuie să iau suplimente și nu pot să-mi permit să țin regim sau diete. Am învățat doar că trebuie să am un regim de viață sănătos., a spus Paula Seling la DCNews.

Răspunsul poate fi urmărit AICI

Vezi și: Paula Seling, despre o scenă de la TVR 1: A fost un moment cutremurător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel