Paul Stănescu: Victor Ponta minte cum respiră

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat că s-a înşelat în ceea ce îl priveşte pe fostul premier Victor Ponta.

Întrebat ce opinie are în privinţa declaraţiilor din ultima perioadă ale lui Victor Ponta referitoare la Liviu Dragnea, preşedintele PSD Olt a spus că regretă "ce face Ponta astăzi". 

"Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi şi ştiţi bine, împreună cu toţi colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înşelat. (...) Să citez un clasic în viaţă, îmi pare că-l citez şi sunt de acord cu el şi e pentru prima dată când sunt de acord cu el, că Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun", a afirmat Paul Stănescu. 

Vineri, fostul premier Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea s-a prezentat ca "luptător împotriva sistemului", dar de fapt îi era "cel mai bun prieten" şi i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare şi "să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel