Paul Stănescu: Rezultatul referendumului, un eşec nu numai pentru PSD

Paul Stănescu
Paul Stănescu

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constituţiei reprezintă un eşec nu numai pentru PSD, ci pentru întreaga societate românească şi se va face o analiză pe marginea votului, a declarat, luni, senatorul PSD Paul Stănescu. 

"Vom face o analiză. Deocamdată, nu ştim exact cauzele care sunt. E un eşec pentru toată societatea românească, nu numai pentru PSD", a declarat Stănescu la Palatul Parlamentului. Întrebat dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, cel care a susţinut acest referendum, trebuie să-şi asume acest eşec, Stănescu a spus: "Nu pot să vă răspund la această întrebare". 

El nu crede că primarii din teritoriu ar fi boicotat referendumul: "Nu. Pur şi simplu, oamenii au refuzat sa vină la vot", a arătat vicepremierul. La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,08% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, disponibile la ora 12,00. Potrivit Legii 3/2000, pentru ca referendumul naţional să fie valabil, este necesară o prezenţă la urne a cel puţin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel