Urmărește emisiunea live


Paul Stănescu, răspuns la două întrebări cheie

Paul Stănescu a ajuns la sediul PSD, unde are loc un nou CEx pentru desemnarea viitorului premier. Acesta a răspuns întrebărilor formulate de jurnaliștii prezenți. 

Stănescu a declarat că nu își dorește funcția de premier al României. Întrebat dacă îi va cere partidul să fie premier, a spus că este vorba despre o decizie personală. "Deci, e o decizie personală", a precizat acesta.

De asemenea, a fost întrebat dacă va rămâne ministru în următorul Guvern. În acest context, Paul Stănescu a răspuns că se mai gândește.

Amintim că Mihai Tudose a anunțat că va demisiona și nu va asigura interimatul până la numirea unui nou premier. 

De asemenea, amintim că sociologul Marius Pieleanu a spus că, în CEx-ul de marți, se va discuta un profil al viitorului premier.

"Mi se pare o abordare foarte corectă. Nu nume, ci un profil al viitorului prim ministru. Dacă doriți, o definiție a mapei profesionale. Cu calități pe care cineva trebuie să le conțină. Cum ar fi, un istoric profesional cât se poate de impecabil. (...) Să nu fie naționalist exacerbat - foarte important. Să fie un om de partid cunoscut și confirmat. Să aibă o vechime în partid solidă. Și, evident, să nu existe suspiciuni că ar avea relații cu entități din afara partidului care pot face rău partidului", a spus Marius Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel