Paul Stănescu, despre momentul "armetică". De ce a pronunțat greșit

Paul Stanescu a explicat motivul pentru care pronunțat de mai multe "armetica", în timpul unei declarații, după scandalul care a vizat scrisoarea anti-Dragnea.

"Asta am spus-o în sens metaforic. Am zis "armetică" de câteva ori, în sensul că politica nu răspunde la logică niciodată. În politică 1 şi cu 1 nu fac 2. Este posibil să facă 0,7, este posibil să facă 0,3. Eu am zis în sens metaforic şi presa m-a luat că am zis "armetică", a spus Paul Stănescu în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Declarația lui Paul Stănescu, după scandalul din jurul scrisorii anti-Dragnea

„Dacă eu fac parte din statul paralel, cred că trebuie să mergem în altă parte. Ceea ce vreau să vă spun foarte clar, în numele colegilor noştri care susţin această scrisoare, ce hotărâre am luat: nimeni nu va pleca din partid, chiar dacă se va încerca o excludere sau alta. Toată lumea rămâne în PSD, susţinem tot ce spunea doamna primar general, aşa că nu este nicio problemă.

Problema este de management al partidului la această oră, asta este singura discuţie pe care sperăm să o lămurim astăzi, nu este vorba de armetică (sic!). Nu discutăm de armetică. Toată lumea face armetică: sunt 20 așa, 50 așa, sau mai știu eu câți. Noi suntem nemulţumiţi de managementul politic pe care preşedintele Dragnea la această oră îl face acestui partid", a spus Paul Stănescu, înainte de şedinţa CEx PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel