Paul Stănescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Experiment rușinos. Să vorbim fără frică!

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, transmite miercuri, într-o declaraţie de presă, un mesaj de mobilizare în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, transmite miercuri, într-o declaraţie de presă, un mesaj de mobilizare în perspectiva alegerilor prezidenţiale, menţionând că proiectul prezidenţial al partidului este chiar programul de guvernare de care au beneficiat românii prin creşteri salariale, facilităţi fiscale, mărirea punctului de pensie, în timp ce în perioada guvernărilor de dreapta "oamenii au fost neglijaţi", "supuşi unui ruşinos experiment de austeritate".

Stănescu punctează că alegerile prezidenţiale nu sunt doar o competiţie între candidaţi, ci şi o luptă electorală între partide şi este important ca PSD să strângă rândurile şi să vorbească de rezultatele guvernării.

"Singurul proiect concret al alegerilor prezidenţiale"

"Singurul proiect concret al alegerilor prezidenţiale este cel al PSD. De ce? Pentru că proiectul nostru prezidenţial este chiar programul nostru de guvernare şi lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români. Pentru greşelile pe care le-am făcut am decontat politic în alegerile europarlamentare, dar acum este timpul să strângem rândurile şi să luptăm cu cei care vând, în mare parte, doar iluzii. Alegerile prezidenţiale nu sunt doar o competiţie electorală între candidaţi, ci şi o luptă electorală între partide. Iar important este ca, în ciuda tuturor dificultăţilor prin care am trecut, să arătăm că în aceste alegeri suntem o echipă strânsă şi că rezultatele guvernării social-democrate se văd, în mod concret în viaţa de zi cu zi a românilor. În această guvernare, fiecare român a beneficiat fie de o creştere salarială, de facilităţi fiscale, de mărirea punctului de pensie, de scuturi de taxe şi impozite sau alte beneficii", a afirmat Stănescu în declaraţia de presă.

"Experiment rușinos de austeritate"

Preşedintele PSD Olt consideră că programul prezidenţial al preşedintelui Iohannis "a rămas doar un set de promisiuni" şi face referire la un "ruşinos experiment de austeritate" din perioada când dreapta a fost la putere.

"Mai ţineţi minte stufosul program prezidenţial al preşedintelui Klaus Iohannis? Ce s-a întâmplat cu el? A rămas doar un set de promisiuni. Şi să nu uite nimeni că atunci când dreapta a fost la putere, oamenii au fost neglijaţi în detrimentul altor interese şi, mai mult, au fost supuşi unui ruşinos experiment de austeritate. Trebuie să strângem rândurile în campania care va urma! Şi, mai ales, trebuie să vorbim fără frică despre ce am făcut pentru români", conchide Paul Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel