Paul Papp îl atacă pe Mihai Stoica: "Din cauza ta am pierdut 10 milioane"

Prezent în studioul GSP Live, fostul fundaş al FCSB şi al naţionalei României, Paul Papp, a relatat un episod al carierei mai puţin cunoscut. Acesta a povestit un moment în care Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, l-a umilit în vestiar, de faţă cu toţi ceilalţi fotbalişti, din cauza ratării calificării în Uefa Champions League. 

"Mi s-a spus în față că din cauza mea s-au pierdut 10 milioane de euro. Am avut meci cu Astra, la Giurgiu, și după meci am rămas să vorbesc cu Marius Șumudică. Am vorbit cu mâna la gură, dar a fost o discuție amicală. I-am spus că a lăsat gazonul mare ca să ne pună probleme. Pentru că am ținut mâna la gură, discuția s-a interpretat. La următorul meci, cu Dinamo, am fost lăsat în tribună. I-am întrebat pe cei de la echipa mea dacă a fost vreo problemă că am discutat cu Șumudică și mi s-a zis Nu, nu. Nu e nicio problemă!. Dar am rămas în tribună. M-am enervat și eu. Nu am venit cu autocarul la meci. M-am dus acasă, m-am schimbat și după aceea am venit la stadion", a declarat Paul Papp. 

Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro 

"Mi-au spus că am fost lăsat în tribună ca urmare a unei decizii tactice, dar nu sunt prost. Știam că discuția cu Șumudică a fost problema. Atunci, MM Stoica mi-a spus: Băi, Paule, taci din gură! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro!", a mai spus fostul fundaş al FCSB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel