Paul Hitter acuză un sistem diabolic, mârșav și bine pus la punct: Poți vota cu cine vrei fără să te simți rușinat!

 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Paul Hitter a transmis un mesaj înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, prin care îndeamnă românii să meargă la vot şi să voteze oricum ar fi, cu mândrie. 

"Probabil duminică Dăncilă va pierde. Dar ce voi scrie acum nu este despre ea, sau despre PSD că partid. Este despre fiecare dintre voi. Lucrul care m-a împins să văd lucrurile altfel a fost aroganță celor din lumea culturii românești (nu a tuturor), mai ales a tinerilor, care în 2014, eu fiind întors în țară de cam 6 luni după 10 ani de locuit și studiat în Germania, au declanșat o campanie de ura împotriva votanților PSD. Aroganță și teroarea la care îi supuneau pe toți cei care nu gândeau că ei era îngrozitoare.

Este despre ține. Oricine ai fi. Este perfect în regulă să votezi cu cine vrei tu. Să votezi PSD. Nu ești nici mai prost, nici mai incult decât cei care votează altceva. Tu ești ceea ce ești pe oricine ai vota. Este în regulă să votezi Dancila. Este în regulă să crezi în ceea ce tu vrei să crezi! Este efectiv în regulă să te uiți la ceea ce vrei și să gândești ce vrei. Ești liber!

Dar mai mult de atât! Poți să fii mândru de tine însuți. De alegerile tale. Poți să susții sus și tare lucrurile în care crezi. Ai acest drept! Ba chiar, abia asta aș spune că este o obligație!

Poartă-te ca într-o țară democratică. Ca într-o democrație. Poți vota cu cine vrei fără să te simți rușinat! Nu te mai lăsa doborât de râsetele lor, de glumele lor, de ironiile lor, de răutatea lor! Susține mândru, cu capul sus lucrurile în care crezi. Atunci îi vei înfrânge și îți vei capătă demnitatea umană în față oricui, chiar și a lor.

Ceea ce fac ei nu este întâmplător. Este un sistem care așa funcționează. Și-au însușit bine regulile. Aplică presiune socială pe contracandidații lor, sau pe cei care gândesc altfel, până când aceștia din urmă se retrag rușinați în găoacea lor și refuză să mai comunice. Este un sistem diabolic, mârșav și bine pus la punct", a scris Paul Hitter pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel