Paul Hitter, mesaj după ce a protestat la Cotroceni: Se miră lumea că au fost puțini

Paul Hitter, un pictor român, a făcut un comentariu după ce a fost la protestul de la Palatul Cotroceni de sâmbătă.

"Se tot mira lumea ca la Cotroceni au fost putini oameni. Pai, voi aveti impresia ca s-a ocupat cineva cu ardoare, ani si ani la rand sa trezeasca constiinta civica in cei care nu mai suporta abuzurile? Nu prea. Pe partea cealalta aia cu #, se lucreaza de ani de zile. Asociatii, ONGuri, intelectuali, tineri recrutati, toti au lucrat cu bani si interes, s-au facut studii de piata, s-a intrat in mintea oamenilor pentru a le trezi spiritul civic. S-a creat o adevarata moda! Nu este nimic altceva, decat o facatura de laborator. O moda! Insigne, tricouri, coregrafii, articole in limbi straine, prezenta online, site-uri, presa de casa, iluzia ca totul se intampla natural...ehee, oamenii chiar s-au chinuit bre! Intr-un fel sunt de admirat. Au facut treaba nemteasca! Ba mai mult de atat, au inoculat oamenilor nevoia de a iesi. Ca la reclamele TV. Nici nu iti dai seama de ce cumperi produsul x sau y. Pai ti se induce subliminal", a scris Paul Hitter pe Facebook.

Anti-modă

"Asa si cu #. Cine a citit cate ceva apropo de publicitate, se prinde ca lor li se vinde un produs!! E vanzare de produs, ca la carte! Si nu numai ca au creat o moda, au creat si o anti-moda. Pai cum sa iesi cu stirbii la protest? Concurenta este ridiculizata, tarata prin noroi, umilita, ca deh, nu avem mila. Desi se refera la oameni, la semeni de-ai lor, mila nu are ce cauta, pentru ca, asa e in publicitate. Produsul tau trebuie sa fie pe primul loc, deci victimele colaterale nu conteaza.

[citeste si]

Se intampla aceste lucruri de multi ani, si nu doar la noi. Cine a auzit de Edward Bernais stie cam despre ce vorbesc. Totul a fost studiat inainte in detaliu, sunt retete aplicate si in alte tari, retete care functioneaza la sigur. Pai cum doriti voi, sa iasa oamenii fara sa se lucreze la cutia cu maimute, la organizare, ani si ani de-a randul? Nu are cum", a mai scris Paul Hitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel