Paul Brummell: declaraţie TRANŞANTĂ despre România în UE

Paul Brummell a făcut unele declaraţii, la Cluj Napoca, privind DNA şi lupta împotriva corupţiei din România.

România a făcut paşi foarte importanţi, în cei 10 ani de participare la Uniunea Europeană, în ceea ce priveşte Justiţia şi lupta împotriva corupţiei, consideră ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell.

Prezent, marţi, la Cluj, unde a fost întrebat de jurnalişti ce crede despre ultimele evenimente petrecute în domeniul Justiţiei din România, diplomatul britanic şi-a declarat speranţa că rezultatele luptei împotriva corupţiei vor rămâne bune şi în continuare.

'Poziţia noastră rămâne absolut la fel. Noi constatăm că România a făcut paşi foarte importanţi şi foarte pozitivi în aceşti 10 ani de participare la UE în ceea ce priveşte Justiţia şi lupta împotriva corupţiei şi aceasta este datorită unor organizaţii foarte bune, ca DNA. Şi constatăm că lupta este dusă, bineînţeles, în continuare. Urez succes, aveţi oameni buni şi sper că rezultatele o să fie pozitive', a spus ambasadorul.

[citeste si]

Paul Brummell a avut marţi o întâlnire la Cluj-Napoca cu câţiva zeci de cetăţeni britanici care au afaceri sau locuiesc în zonă şi cu care a discutat despre schimbările pe care le va aduce Brexit şi despre ultimele decizii ale Guvernului de la Londra, după negocierile purtate cu Comisia Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel