Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii, în vizită cu familia în Bucovina

Ambasadorul Marii Britanii în Bucureşti, Paul Brummel, care se află într-o vizită cu familia în Bucovina, a plantat joi un copac la Mănăstirea Humorului, urmând să viziteze un atelier de încondeiat ouă şi de sculpturi din lemn în localitatea cu acelaşi nume, a declarat presei preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur. 

El a spus că acţiunea la care a participat ambasadorul Marii Britanii, "Plantează copacul tău în Bucovina", este inclusă în programul "Paştele în Bucovina" şi presupune plantarea de arbori în preajma celor opt mănăstiri din Patrimoniul Mondial UNESCO. 

Paul Brummel a vizitat, de asemenea, mănăstirile Putna, Suceviţa, Voroneţ şi Humorului. 

Alte vizite 

Totodată, ambasadorul a vizitat Centrul de plasament din Gura Humorului, s-a întâlnit cu autorităţile locale humorene şi cu membrii clubului local de rugby. 

Preşedintele CJ Suceava, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi ambasadorul Paul Brummel s-au întâlnit joi la sediul municipalităţii sucevene. 

"Am discutat despre dezvoltarea Parcului industrial Bucovina 1 din apropierea Aeroportului Suceava pe care îl dezvoltăm în prezent şi am solicitat întâlniri cu oameni de afaceri britanici interesaţi de a investi în acest parc (...) Am prezentat oportunitatea Universităţii Suceava care pregăteşte specialişti în IT şi ingineri, domenii de interes pentru potenţialii investitori britanici", a spus Flutur, adăugând că a discutat şi despre zborurile Suceava-Londra, cu grad de încărcare de peste 96%, dar şi despre posibilitatea introducerii de curse spre Liverpool, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel