Patru trucuri care vă ajută să faceţi cele mai bune fotografii vara

poze
poze

Ești gata să te bucuri de vară și de vacanțele tale? Dacă vă place să faceţi fotografii, sigur ați atârnat deja camera la gât pentru a începe să faceţi cele mai bune instantanee. Vă oferim câteva sfaturi care vă vor ajuta să faceţi cele mai bune poze. 

Soarele este una dintre marile atracţii ale lunilor de vară, dar poate deveni şi o problemă atunci când vreţi să faceţi fotografii. Evitaţi să faceţi fotografii atunci când acesta este foarte puternic. Imaginea poate avea probleme cum ar fi lumină excesivă, umbre sau reflexii. 

De asemenea, aveţi grijă ca atât fundalul, cât şi persoana pe care o fotografiaţi să aibă același nivel de lumină. Nu numai că veți putea evita problemele de lumină excesivă, dar fotografiile vor avea culori și contraste mai naturale.

Deși pare greu de crezut, nu vă feriţi să folosiţi bliţul în timpul zilei. Rețineți că în fotografiile din spate, persoana focalizată este foarte întunecată, iar activarea bliţului vă poate rezolva această problemă. 

De asemenea, diferitele tipuri de filtre pot deveni cei mai buni aliați pentru a controla lumina naturală directă a fotografiei.

În orice caz, nu uitați că puteți folosi și excesul de lumină pentru a crea o compoziție frumoasă. Ar trebui să învățați doar să compensați supraexpunerea.

Ce să fotografiezi în timpul verii?

Toți asociază vara cu plaja și cu marea, așa că, atunci când ne gândim la fotografii din acest sezon, ajungem întotdeauna la aceleași subiecte.

O opțiune bună este să faceți fotografii nocturne, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la soare sau căldură și, în plus, obțineți fotografii originale.  Trebuie doar să vă luați camera și să lăsați imaginația să zboare puțin, astfel încât fotografiile de vară să fie unice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel