Patru tineri răniţi într-un accident pe DN2, în Neamţ

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani au ajuns, luni seara, la spitalul din Roman, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2 Roman - Suceava, pe raza localităţii Teţcani, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. 

"Accidentul s-a produs pe raza localităţii Teţcani, comuna Gherăeşti. Forţele au ajuns la locul solicitării, au găsit două persoane încarcerate, conştiente. În cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier se aflau cinci persoane. Dintre acestea două erau încarcerate, iar celelalte trei erau ieşite din maşini. Forţele medicale prezente la eveniment au preluat şi transportat la CPU Roman 4 victime, toate conştiente, două femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. A cincea persoană a refuzat să fie transportată la spital", a declarat, pentru Agerpres, Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt ISU Neamţ. 

Potrivit reprezentantului ISU Neamţ, la locul evenimentului s-au deplasat Detaşamentul de Pompieri Roman cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor iar de la SAJ, două ambulanţe B2. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia este întreruptă pe DN 2 Roman - Suceava, la intersecţia cu DJ 208, în afara localităţii Teţcani, din cauza unui accident produs pe fondul neacordării de prioritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel