Tenis WTA: Patru românce la Indian Wells. Revine Azarenka, wild card

Victoria Azarenka va primi un wild-card pentru turneul WTA de la Indian Wells, unde, pe tabloul principal, vor fi prezente şi patru jucătoare românce.

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, fostă număr unu mondial, care a ratat întregul sezon 2017 din motive familiale, după naşterea fiului său, va primi un wild-card pentru turneul de la Indian Wells (SUA), la care vor fi prezente şi patru reprezentante ale României: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

Azarenka a câştigat de două ori până acum competiţia californiană, în 2012 şi 2016. Ea intenţiona să revină în circuit la jumătatea sezonului trecut, însă şi-a amânat în final întoarcerea în competiţiei pentru a se putea consacra bătăliei pentru custodia fiului său, Leo, după despărţirea de tatăl acestuia.

Un judecător i-a interzis să părăsească statul California până la reglarea acestei afaceri, astfel că Azarenka a fost nevoită să renunţe anul trecut la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, disputat în luna septembrie la New York. Jucătoarea din Belarus, ajunsă acum pe locul 208 în clasamentul WTA, a fost constrânsă, de asemenea să-şi anuleze, din acelaşi motiv, participarea la Openul Australiei de la Melbourne, desfăşurat luna trecută, în ciuda faptului că organizatorii îi acordaseră un wild-card.

[citeste si]

'Mi-a făcut plăcere întotdeauna să joc la Indian Wells şi nu voi putea fi mai fericită să revin în deşert, în luna martie, pentru a încerca să câştig cel de-al treilea meu titlu', a indicat Victoria Azarenka într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel