Patru mașini au fost implicate într-un accident, în Botoșani

Accident
Accident

Două persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate patru autovehicule, la Botoşani.

Două persoane, printre care o minoră, au fost rănite, joi, într-un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, citează Agerpres.

Potrivit sursei citate, accidentul a fost produs de şoferul unui autoturism care circula dinspre municipiul Botoşani către Iaşi. Autoturismul acestuia rula pe banda întâi, iar la un moment dat a schimbat banda din cauza unui obstacol pe partea carosabilă, semnalizat cu indicator de ocolire. Pe fondul schimbării bruşte a direcţiei de mers, şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, a derapat, a lovit bordura din dreapta şi a fost proiectat pe sens opus, unde a lovit lateral un alt autoturism care circula regulamentar către Botoşani.

Ulterior, autoturismul lovit a ajuns pe sensul opus, unde a colizionat cu alte două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară.

"Din accident avem două victime, o pasageră de 16 ani dintr-un autoturism şi şoferul unul alt autoturism. Toţi şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. A fost restricţionat traficul pe perioada cercetărilor la faţa locului, circa 40 de minute", a afirmat Nenişcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel