Patru jurnalişti de la Digi 24 au fost concediaţi

Patru jurnalişti de la Digi 24 au fost concediaţi. Este vorba despre redactorul şef, redactorul şef adjunct şi doi jurnalişti.

Dan Cristian Turturică (șeful site-ului), Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) sunt cei patru jurnalişti care au fost concediaţi de la Digi 24. Cei patru erau și editorialiștii site-ului de știri, acolo unde sunt aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).

Potrivit Paginademedia.ro, jurnaliștii au fost anunțați, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de 1 martie. Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

Toți cei patru jurnaliști au venit la Digi 24 în urmă cu trei ani (în decembrie 2015). Ziariștii veneau de la România liberă, unde avuseseră poziții similare (Turturică era redactor-șef, în timp ce Laurențiu Mihu era adjunct) și de unde au plecat în condiții asemănătoare, după un conflict cu patronatul ziarului (familia Adamescu).

În luna februarie, site-ul Digi 24 a avut 37,5 milioane de afișări, de la aproape 6 milioane de clienți unici (fiind pe poziția a șaptea după numărul de unici și în top 10 după afișări).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel