Patru copii şi mama lor, luaţi de viitură în Prahova, la Sângeru - update 2

Viitura
Viitura

O femeie cu patru copii au fost luaţi, vineri, de viitură în localitatea prahoveană Sângeru, femeia fiind salvată de un cetăţean, dar copiii sunt căutaţi de echipajele de pompieri, informează ISU Prahova. 

Update 2: O fetiță a murit, fiind vorba de unul dintre cei patru copii luați de viitură în localitatea Sângeru.

Update 1: Unul dintre cei patru copii luaţi de viitură, vineri, în localitatea prahoveană Sângeru a fost găsit, fiind vorba de o fetiţă de trei ani căreia i se fac manevre de resuscitare, informează ISU Prahova. 

O femeie cu patru copii au fost luaţi, vineri, de viitură în Sângeru, femeia fiind salvată de un cetăţean. Conform ISU Prahova, în căutarea copiilor au fost constituite trei echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat. Vârstele copiilor luaţi de viitură sunt cuprinse între 9 luni şi 6 ani. 

Ştirea iniţială: "În localitatea Sângeru, viitura o surprins o femeie şi patru copii. Femeia a fost salvată de un cetăţean şi copiii sunt căutaţi de către echipajele de pompieri. Vârstele sunt cuprinse între 9 luni şi 6 ani. 30 de pompieri militari fac eforturi susţinute pentru a salva copiii", precizează ISU Prahova. Un alt copil, de 6 ani, a mai fost surprins de viitură, tot la Sângeru, şi a fost salvat de pompieri. 

La nivelul judeţului Prahova au mai fost probleme create de vremea nefavorabilă. "În Ploieşti, intersecţie strada Cameliei cu Şoseaua Nordului blocată din cauza volumului mare de apă. Totodată, pe Strada Cameliei un copac a picat pe carosabil. La Valea Călugărească, sat Rachieri, autoturism cu doi pasageri blocat din cauza apelor pluviale, pasagerii nu pot coborî din cauza apei care curge pe şosea, iar în zonă sunt mai multe auto în aceeaşi situaţie. În Sinaia, pe strada Cumpătu o maşină este blocată din cauza apelor pluviale pe partea carosabilă, iar traficul este îngreunat", anunţă IPJ Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel