Patru anexe ale unei gospodării din cartierul Bărboşi, făcute scrum de la o lumânare

Patru anexe ale unei gospodării din cartierul gălăţean Bărboşi s-au făcut scrum, iar un bărbat de 62 ani cu arsuri pe faţă a fost salvat de pompieri, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă, de la o lumânare lăsată aprinsă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu.

El a precizat că trei echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi au fost solicitate să intervină la un incendiu la o gospodărie din cartierul Bărboşi, care cuprinsese câteva anexe. Pompierii au salvat o persoană de 62 ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor şi a transportat bărbatul la spital. Cele patru anexe au ars în întregime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a afirmat că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă de bărbatul rănit, iar în gospodăria care a ars s-au mai produs astfel de evenimente în ultimii ani, evenimente soldate cu decesul a două persoane.

"S-a declarat încheierea intervenţiei la incendiul în care au ars anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de 500 mp. Cauza incendiului: foc deschis în spaţii închise - persoana care dormea într-una din camere a lăsat o lumânare aprinsă. Locuinţa respectivă este deja cunoscută pentru statistica negativă pe care au obţinut-o în timp. Astfel, în ultimii ani, acolo au murit două persoane, care erau lăsate să se adăpostească, fie din cauza fumatului, fie a unei lumânări. De această dată, pompierii au ajuns la timp pentru a-l salva pe bătrânul care locuia acolo", a spus Dan Ionaşcu. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel