Patricia Ţig - cea mai frumoasă lovitură a lunii Iulie 2019 VIDEO

PAtricia Tig, Karlsruhe. foto: @WTA - twitter
PAtricia Tig, Karlsruhe. foto: @WTA - twitter

Patricia Maria Ţig a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii iulie în circuitul profesionist feminin, realizată pe site-ul WTA.

Patricia Ţig, revenită în prim-plan după o finală la Bucureşti şi titlul câştigat duminică la Karlsruhe, a adunat cele mai multe voturi din partea internauţilor pentru o lovitură în cros pe linie cu forehand-ul în semifinala de la BRD Bucharest Open cu germanca Laura Siegemund, la scorul de 6-2, 2-1 şi avantaj pentru adversară.

Ţig, care a lipsit aproape doi ani din circuitul profesionist după o accidentare şi după ce a născut o fetiţă, a fost învinsă în finală de kazaha Elena Rîbakina.

VIDEO

Pe locul secund în anchetă s-a clasat o altă româncă, Irina Bara, cu un lob reuşit în faţa rusoaicei Margarita Gasparian, la scorul de 6-4, 2-3, 40-15, în turneul de la Jurmala (Letonia).

Poziţia a treia a fost ocupată de letona Anastasija Sevastova (Jurmala), pe patru a fost olandeza Kiki Bertens (Palermo), iar pe cinci s-a clasat poloneza Katarzyna Kawa (Jurmala).

Celelalte laureate în ancheta WTA Shots of the Month din 2019 sunt taiwaneza Su-wei Hsieh (ianuarie), Simona Halep (februarie, mai), belgianca Kirsten Flipkens (martie), poloneza Iga Swiatek (aprilie) şi daneza Caroline Wozniacki (iunie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel