Pasajul Domneşti. CNAIR prezintă stadiul proiectului

Pasaj - Foto ilustrativ
Pasaj - Foto ilustrativ

Joi, 31.10.2019, la invitația CNAIR S.A. a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții Companiei și reprezentanți ai Asociației Inițiativa Prelungirea Ghencea, pentru a discuta despre stadiul actual al obiectivului Proiectare și Execuție Pasaj Suprateran pe DJ 602 Centura București-Domnești.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții CNAIR au prezentat situația și progresele înregistrate la momentul actual:

 aprobarea HG nr. 289 privind exproprierea imobilelor suplimentare situate pe raza UAT Bucuresti sector 6, Domnești, Clinceni și Bragadiru
 emiterea autorizației de construire de către Ministerul Transporturilor la data de 28.08.2019
 demararea lucrărilor de demolare și a lucrărilor de infrastructură la pasaj, de descărcare sens giratoriu suspendat pe Centura Bucuresti spre localitatea Bragadiru

Reprezentanții Asociației au solicitat o informare mai detaliată asupra etapelor parcurse ale proiectului, astfel încât acolo unde ar putea exista întârzieri și blocaje să se poata interveni concret la instituțiile responsabile.

S-a subliniat, de asemenea, că este cunoscut faptul că un proiect de o asemenea anvergură, implicând decizii de la mai multe instituții, poate deveni mai anevoios. În acest context, responsabilitatea este a tuturor factorilor implicați, nu numai a CNAIR S.A. Compania, însă, fiind Beneficiarul și parte contractantă a proiectului, trebuie să devină liantul între toate părțile responsabile, de la instituții ale statului, la ONG-uri și Asociațiile implicate.

Documentele, puse pe site-ul CNAIR

În acest context, CNAIR S.A. va introduce acest proiect pe site-ul companiei, la rubrica Trasnsparență/Proiecte în derulare în vederea îmbunătățirii transparenței și informării cetățenilor asupra stadiului proiectului și a demersurilor pe care CNAIR le face pentru soluționarea blocajelor și demararea execuției lucrărilor.

Se propune participarea solidară a tuturor autorităților implicate în emiterea avizelor, acordurilor, și autorizațiilor necesare continuării lucrărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel