Pasajul "Doamna Ghica". Firea: "Este un proiect de modernizare"

Gabriela Firea
Gabriela Firea

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, s-au aprobat astazi, 31 ianuarie, in sedinta CGMB, indicatorii tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii "Pasaj Doamna Ghica".

Primarul General, Gabriela Firea: „Este un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere extrem de asteptat, care face parte din strategia in domeniul transportului public si care are ca beneficii fluidizarea traficului, reducerea emisiilor de noxe, cu efecte pozitive in protejarea mediului, dar si cresterea sigurantei in ceea ce priveste traficul auto si pietonal".

Valoarea totală a investitiei este estimata la 28 milioane euro, din care cca 14 milioane ar fi suma necesara in primul an, pentru ca investitia este esalonata pe 2 ani, conform graficului de lucrari. Va rezulta un pasaj de circa 200 de metri lungime și 16,5 metri latime, aferent celor 4 benzi, dar lucrarile se fac pe un traseu total de 1 km. Proiectul prevede realizarea partii carosabile, cu 4 benzi de circulatie si separator de fluxuri de circulatie pe zona mediana, cu trotuare si partea de iluminat public, dar are si o componenta de deviere si relocare, acolo unde e cazul, a retelelor de utilitati existente.

Vezi și: PMB: 100 de milioane de euro pentru modernizarea si extinderea Spitalului Dr. Burghele

Gabriela Firea, scrisoare către Iohannis și SRI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel