Pasager al cursei spre Dubai, de Revelion: Angajații plângeau mai tare ca pasagerii

Aproape 200 de români au fost întorși de două ori din drum din cauza problemelor tehnice ale aeronavei. Ei și-au petrecut Revelionul pe Otopeni și astăzi, la 13:30, încearcă o treia plecare spre Dubai. Prima a fost în 30 decembrie. 


Situație e următoarea: avionul a decolat luni, dar s-a întors pe Otopeni, din cauza problemelor tehnice. Pasagerii au fost chemați marți, pentru decolare la ora 16:00, au decolat la 21:00 și, după câteva minute, au făcut, iar, cale întoarsă. Implicată în cele două incidente, produse la o zi diferență, a fost aceeași aeronavă a companiei Fly Dubai. Astăzi, la 13:30, urmează ca aeronava să decoleze iar. Va fi mai ușoară cu zeci de pasageri care au renunțat la vacanță. Unii au spus că viața lor e mai prețioasă decât banii pierduți, alții au anunțat că vor acționa compania pentru pagube. 

Un pasager a intrat în direct la Antena 3, de pe Aeroportul Otopeni, unde a spus, despre decolarea eșuată din 31 decembrie 2019, că, după decolare, era miros de kerosen și ”lumea începuse să se panicheze, copii plângeau, oamenii în vârstă țipau, staff-ul aeronavei a început să plângă”. 

”După aterizare, angajații Fly Dubai plângeau mai tare ca pasagerii” a afirmat pasagerul. El a mai spus că mulți pasageri aveau legături cu alte zboruri, din Dubai. 

Haz de necaz

Pasagerul a făcut haz de necaz, spunând: ”Te întorci prima oară, te întorci a doua oară, dar a treia oară e posibil să nu te mai întorci. Așa că rămâneți în preajmă că cine știe ce se întâmplă. Te întoarce Dumnezeu o dată, te întoarce a doua oară, a treia oară, dacă nu-ți vezi de treaba ta, faci contact cu pământul”. 

El a mai spus că sunt oameni cu copii, care efectiv dormeau pe bagaje. Totodată, el a afirmat că staff-ul i-a atenționat că n-au voie să filmeze. În plus, afirmă că răspunsul companiei n-a fost deloc prietenos, când pasagerii au cerut o altă aeronavă, spunându-le că nu e posibil că și e ”o fabulare totală”. 

Astăzi, ar trebui să decoleze la 13.30, dar, din ”197 de pasageri au mai rămas aproximativ 120”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel