Urmărește emisiunea live


Partidul Puterii Umaniste (social liberal) se extinde. Un nou sediu a fost inaugurat în Sectorul 3 din București

Partidul Puterii Umaniste (social liberal) se extinde. Un nou sediu a fost inaugurat în Sectorul 3 din București.

Ieri, 31 iulie, în Capitală, a avut loc inaugurarea filialei Sectorului 3, a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Peste 200 de umaniști au fost prezenți la eveniment. Alături de ei s-a aflat și candidatul PPUSL la Președinția României, Ramona Ioana Bruynseels, care a declarat: „...Îmi doresc ca-n jurul meu să se adune toți acei oameni care simt sincer dragoste pentru România. Care simt sincer patriotismul și știu ce înseamnă să îți iubești familia și să îți iubești orașul, să îți iubești țara!".

Umaniștii își doresc ca și prin această filială să fie mai aproape de cetățeni, să le afle problemele și să se implice în rezolvarea acestora. „Statul s-a umflat de incompetență și indiferență față de cetățeanul care-l susține din buzunarul propriu. Nu vreau să fiu patetic și nici politicianist, dar cei care ne conduc de 30 de ani încoace și-au demonstrat incompetența, au fost și la putere și în opoziție și au dovedit că nu sunt buni de nimic", este declarația făcută de dr. ing. Toader Ulise, candidatul PPUSL la Primăria Sectorului 3.

În urmă cu o săptămână, pe 26 iulie, cu ocazia lansării filialei din Sectorul 2, București, a fost dat startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel