Partidul Națiunea Română, lansare pe scena politică

Partidul Naţiunea Română s-a lansat public, joi seara, preşedintele formaţiunii, John Banu Muscel, precizând că acesta reprezintă "o alternativă, un partid nou, diferit, fără trecut dubios".

„Noi suntem partidul care face diferenţa. Existenţa acestui partid a devenit realitate în urma dorinţei unui grup mic de patrioţi de a echilibra viaţa şi activitatea politică în ţara noastră care este dominată de partide cu tipologie socialistă, liberală sau puţin extremiste", a afirmat Ion (John) Banu Muscel.

Lider din Diaspora

De formație inginer stabilit în Florida (Statele Unite) din 1985, liderul noii formațiuni polticie a precizat că partidul pe care l-a înființat se adresează cetăţenilor care nu şi-au găsit încă principiile morale şi sociale în doctrina partidelor existente.

„Bulgăr mic de zăpadă”

„Deci suntem o opţiune oferită tuturor cetăţenilor care nu şi-au găsit încă principiile morale şi sociale în doctrina partidelor existente, nu şi-au găsit în ele calea aspiraţiilor de definire personală. Oferim posibilitatea dezvoltării unei organizaţii puternice prin aderarea în mod liber, bazat pe principiile existente în sufletul fiecărei cetăţean. Suntem un bulgăr mic de zăpadă care se rostogoleşte din vârful unui munte încercând să crească în mărime şi forţă, să aibă un impact puternic pe măsura evoluţiei lui vertiginoase", a mai menţionat acesta.

Fără inovații

Potrivit lui Ion Banu Muscel, formaţiunea politică nu vine cu nimic nou revoluţionar şi nu doreşte „să inventeze roata, ci să o împingă". Partidul Naţiunea Română are denumirea prescurtată "PNRo", iar sloganul este "Încredere, Unitate, Prosperitate".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel