EXCLUSIV  Partidul lui Plahotniuc s-a retras de la guvernare. Igor Munteanu: ASTA înseamnă!

Plahotniuc
Plahotniuc

Igor Munteanu, fost ambasador al Republicii Moldova în SUA, a comentat, pentru DC News, anunțul privind retragerea de la guvernare a Partidului Democrat (PDM) condus de către Plahotniuc.

Acest fapt înseamnă că se deblochează clădirile guvernamentale, nu exista așa-zisul Guvern Filip. Și-au asumat, în mod abuziv, funcția și niciodată nu a mai fost prim-ministru după alegerile din 24 februarie. Acum o săptămână s-a instalat un nou guvern condus de către Maia Sandu. Deci, Pavel Filip nu își putea da demisia pentru că nu exista o cauză de demisie. a spus Igor Munteanu.

Ei au deblocat clădirile guvernamentale pentru noul guvern și să se restabilească ordinea publică. Este o infrângere rușinoasă a PD care încerca să forțeze menținerea la putere prin mijloace ilegale. Din acest moment, s-au convins că nu au susținere publică, populară sau externă. Din acest moment, toate instituțiile statului Republicii Moldova ar trebui să înțeleagă că nu mai există un bicefalism, ci un singur guvern legitim condus de Maia Sandu și nu ar mai trebui să existe niciun obstacol la exercitarea funcțiilor noilor miniștri a spus Igor Munteanu, pentru DC News.

Amintim faptul că Partidul Democrat din Republica Moldova (PDM), condus de Vladimir Plahotniuc, a anunţat vineri după-amiază retragerea de la guvernare, în contextul crizei politice de la Chişinău.

Vezi și Criză Republica Moldova. Igor Munteanu, declarații care vizează România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel